Interview Mark Versteegen op DeSportbestuurder.nl

Voor DeSportbestuurder.nl interviewde ik vorig jaar Mark Versteegen, die als Directeur Sponsoring van KPN één van de initiatiefnemers is van het TeamKPN Sportfonds.

Als windsurfer haalde Mark Versteegen (47) de Olympische surfploeg. Naast zijn sportcarrière was hij toen al verantwoordelijk voor zijn eigen sponsorwerving. Dat deed hij zelfs voor meerdere leden van zijn ploeg. Via de Amsterdam Admirals en een periode als marketeer kwam Versteegen bij KPN terecht, waar hij nu Hoofd Sponsoring is. Hier is hij verantwoordelijk voor het sponsorcontract van KPN met de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB), het Rijksmuseum, en het ‘KPN Mooiste Contact Fonds’. Ook heeft hij het TeamKPN Sportfonds onder zijn hoede. Deze verantwoordelijkheden vormen de leidraad voor het gesprek, waarin het ook uitgebreid over de visie van Versteegen op sponsoring in de topsport gaat.

Klik hier voor het volledige interview met Mark Versteegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *